Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Crăciun cu 13 grade pe litoral: Aproape 70% din cazările disponibile pe litoral au fost deja ocupate

Sunt șanse mici și în acest an să ningă de Crăciun. Așa că, dacă tot nu avem parte de zăpadă, măcar putem petrece sărbătorile cu marea aproape și cu temperaturi de primăvară.

Litoralul a devenit în ultimii ani o alternativă pentru cei care vor să petreacă, departe de aglomerația orașelor, câteva zile liniștite, iar cererea e tot mai mare.

Hotelierii s-au pregătit deja cu oferte atractive, ce cuprind petreceri tematice, mâncare tradițională și relaxare la centre SPA.

Pachetele all inclusive pornesc de la o mie de lei pe noapte,

Prețurile pentru pachetele all inclusive pornesc de la o mie de lei pe noapte, dar există și oferte mai mici, în care sunt incluse doar cazarea cu mic dejun și meniu a la carte.

Anul acesta, 30 de hoteluri de pe litoral sunt deschise pentru sărbătorile de iarnă. Primele care au epuizat aproape complet locurile de cazare disponibile au fost unitățile cu piscină interioară și centre SPA.

În Mamaia, de exemplu, prețurile pornesc de la 2900 de lei pentru trei nopți de cazare de Crăciun și pot ajunge până la 3.500 de lei de Revelion.

”Avem pachete ce includ acces la piscină, saună, jacuzii, sala de fitness, terapii pentru doamne și domni, muzică live, mese tradiționale speciale, surprize pentru copii”, a declarat Costina Ciorbaru – manager centrul Spa hotel Mamaia.

Și la Eforie Nord, hotelurile care oferă pachete all inclusive și tratamente SPA au fost la mare căutare printre turiști.

Pregătiri de sărbători se fac și în restaurantele de la malul mării. Primii turiști vor sosi chiar în weekend când la mare sunt așteptate temperaturi potrivite mai degrabă pentru începutul primăverii.

În afara plimbărilor pe malul mării, litoralul oferă și alte variante de petrecere a timpului liber. Turiștii pot vizita centrul istoric al Constanței, care este plin de cafenele, baruri și restaurante, iar cluburile exclusiviste din zona Mamaia se pregătesc și ele de petreceri cu multe surprize.

Nici Cazinoul nu trebuie ratat, cu atât mai mult cu cât începe să-și recapete tot mai mult groandoarea de altădată, pe măsură ce lucrările de restaurare avansează. În plus, în apropiere turiștii au și cetățile Callatis, Capidava, Histria sau pe cea de la Adamclisi, care așteaptă să-și dezvăluie secretele.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE