Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Condiții inumane pentru cei afectați de incendiul de la Craiova. Pierderile localnicilor depășesc sumele oferite de autorități

Mulți dintre locatarii celor trei blocuri arse, în urma incendiului de la Craiova, stau și acum în apartamente avariate, fără gaze, lumină și apă. Este vorba despre cei care nu au avut unde să plece, așa cum le-au recomandat autoritățile. Restul locatarilor s-au întors sâmbătă dimineață pentru a-și lua procesele verbale de constatare a pagubelor.

Oamenii sunt nemulțumiți că primăria le-a promis doar 10.000 de lei, pagube pentru pierderile suferite. Aceștia spun că suma este mult prea mică, mai ales pentru cei care au rămas fără nimic, iar o parte dintre ei au încă rate la locuințele distruse. Administratorul blocurilor avariate promite să deschidă un cont în care oricine poate face donații pentru a-i ajuta pe acești oameni.

În urma incendiului de la Craiova au fost avariate 184 de apartamente. 26 dintre ele au ars complet, iar restul au fost distruse de apa folosită la stingerea incendiului.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE