Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

VIDEO. Casa de vacanță a lui Miron Mitrea, fost ministru al Transporturilor, incendiată de un fost angajat

Un incendiu devastator a distrus casa de vacanță a fostului ministru al transporturilor, Miron Mitrea, situată în localitatea Crișan, județul Tulcea. Incendiul, care a cuprins întregul acoperiș al casei, a fost anunțat printr-un apel la numărul de urgență 112 în jurul orei 16:30.

Eforturi de stingere a incendiului au fost depuse rapid de către pompieri, dar flăcările se răspândiseră deja, distrugând mai multe camere din proprietate. Autoritățile suspectează că incendiul a fost pus intenționat.

Potrivit rapoartelor poliției din județul Tulcea, incidentul a avut loc la data de 5 septembrie 2023. La locul evenimentului, polițiștii au identificat un bărbat în vârstă de 45 de ani, originar din județul Constanța. În urma investigațiilor preliminare, s-a constatat că bărbatul ar fi provocat incendiul ca urmare a unor conflicte anterioare cu proprietarul casei, iar gestul său ar fi fost influențat de consumul de alcool.

Poliția a demarat o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale incidentului, iar bărbatul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere. Dosarul de cercetare penală va fi folosit pentru a aduna toate informațiile relevante în legătură cu acest caz.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE