Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Circulație fără semafoare, pe Valea Oltului, în weekendul prelungit de Sfântă Maria. Sunt restricții de viteză

Circulația pe Valea Oltului, respectiv DN 7, va fi desfășurată fără semafoare, în weekendul prelungit de Sfânta Maria care se anunță unul foarte aglomerat.

Direcţia Regională Drumuri Poduri (DRPD) Brașov a anunțat că în această perioadă toate lucrările în curs în zona localității Boița au fost sistate în intervalul 13-15.

„‼SE CIRCULĂ FĂRĂ 🚦SEMAFOARE🚦 PE VALEA OLTULUI (DN7)‼

🔵Având în vedere valorile crescute de #trafic cauzate de minivacanța din perioada 13 – 15 august, toate lucrările au fost sistate pe DN7, în zona localității Boița, din județul #Sibiu.

‼Cu toate că traficul se desfășoară pe ambele sensuri, fără semafoare, în zona șantierului rămân în vigoare #restricțiile de viteză pentru că structura drumului a fost refăcută doar temporar.

❗Circulați cu prudență și respectați semnalizarea din zona lucrărilor!

#CNAIR #DRDPBrasov #totpedrum”, este mesajul transmis de DRPD Brașov, pe contul personal de Facebook.

Aglomerație în weekendul de Sfânta Maria

Weekendul prelungit de Sfânta Maria aduce aglomerație la munte, nu doar pe șosele ci și la obiectivele turistice.

La Canionul 7 Scări, de exemplu, turiștii stau la rând zeci de minute, în cel mai fericit caz, pentru a putea intra pe traseu.

Cel mai mare timp de așteptare poate fi chiar și de trei ore. Cu toate acestea, oamenii nu sunt deranjați și spun că merită experiența, aerul curat și peisajul desăvârșit.

Turiștii care vor să viziteze Canionul 7 Scări trebuie să se înarmeze cu răbdare și asta pentru că după un traseu de aproximativ 60 de minute ei ajung aici, la intrarea în Canion, unde trebuie să mai aștepte aproximativ 20-30 de minute până vor putea intra pe traseu.

Citește întreaga știre aici: Aglomerație la munte în weekendul prelungit de Sfânta Maria. Ce fac turiștii la canionul ”șapte scări”

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE