Urmărește Euronews România la cei mai importanți operatori de cablu TV din țară: Digi (canalul 66), Orange (canalul 169), Vodafone (canalul 410).

Circulaţia restricţionată în Pasajul Unirii - în noaptea de luni spre marţi. Sunt programate lucrări de mentenanţă

De Euronews  •  

Distribuie

DIMENSIUNE TEXT

Circulaţia rutieră în Pasajul Unirii va fi restricţionată, în noaptea de luni spre marţi, ca urmare a unor lucrări de mentenanţă programate la nivelul acestuia.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Sectorului 4, traficul rutier va fi restricţionat, în interiorul tunelului, pe ambele sensuri de mers, între orele 23:30 – 5:00.

În acest interval orar traficul rutier în zonă va fi dirijat de agenţii Poliţiei Locale Sector 4.

Pasajul Unirii, cu probleme pentru șoferi

Pasajul Unirii a fost reabilitat și redeschis toamna trecută, însă primul incident s-a produs chiar la o zi după ce porțiunea subterană s-a redeschis circulației șoferilor: un autocar a rămas blocat la intrare.

De atunci, au urmat o serie de incidente, cu TIR-uri și camioane care au rămas blocate în pasaj, pentru că au depășit limitatorul de înălțime, montat înainte de intrarea în pasaj.

Cel mai grav incident s-a produs pe 23 decembrie 2022, când un autocar cu turiști greci a lovit limitatorul. O persoană a murit, în urma accidentului.

Pe 18 ianuarie au apărut surpări atât în pasaj, cât și deasupra planșeului Unirii.

Distribuie

Taguri