Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Christian Atsu a murit în cutremurul din Turcia. Anunțul făcut de impresarul fotbalistului

Christian Atsu, fostul atacant al echipelor Chelsea și Newcastle, a murit în urma cutremurului din Turcia. Fotbalistul ghanez avea 31 de ani.

Echipele de salvatori au descoperit trupul lui Atsu sub dărâmăturile unui bloc de lux cu 12 etaje din orașul turc Antakya, a anunțat sâmbătă impresarul fotbalistului.

„Trupul neînsuflețit al lui Atsu a fost găsit sub dărâmături. În acest moment, bunurile sale sunt încă scoase”, a afirmat managerul fotbalistului, Murat Uzunmehmet, pentru agenția turcă DHA, citată de The Associated Press.

Internaționalul ghanez Christian Atsu juca la clubul Hatayspor din septembrie 2022. Atacantul a înscris golul câștigător într-un meci din campionatul Turciei disputat împotriva Kasimpaşa pe 5 februarie, cu doar câteva ore înainte de producerea cutremurului puternic în dimineața zilei de 6 februarie.

După producerea seismului, conducerea clubului de fotbal Hatayspor a anunțat că atacantul Christian Atsu și directorul sportiv al echipei, Taner Savut, au fost dați dispăruți. Savut nu a fost încă găsit, notează AP.

Antreprenorul care a construit blocul de lux Ronesans Rezidans din Antakya, în care locuiau Atsu și Savut, a fost reținut pe aeroportul din Istanbul în urmă cu o săptămână, în timp ce ar fi încercat, cel mai probabil, să plece din țară.

Antakya, orașul unde joacă echipa Hatayspor, se află în regiunea Hatay din sudul Turciei, grav afectată în urma seismului.

Peste 45.000 de oameni au murit în Turcia şi Siria, conform celor mai recente bilanţuri după cutremurele din 6 februarie, informează sâmbătă agenţia Reuters.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE