Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

China: Disneyland Shanghai, închis din cauza COVID-19. Vizitatorii nu pot ieși din parc

Parcul Disney din Shanghai, închis brusc pentru a pune în aplicare măsurile împotriva COVID-19. Toți vizitatorii care erau prezenți în parc în acel moment au primit interdicția de a ieși din parc fără un rezultat negativ al testului.

Oamenii nu pot să intre sau să iasă

Complexul a anunţat că va închide imediat principalul parc de distracţii şi zonele adiacente, inclusiv strada comercială, până la noi ordine, pentru a respecta măsurile pentru combaterea transmiterii virusului, potrivit Agerpres.

Autorităţile din Shanghai au precizat pe contul oficial WeChat că parcul nu permite oamenilor să intre sau să iasă. Toţi vizitatorii aflaţi în interiorul parcului trebuie să aştepte rezultatele testelor înainte să poată pleca.

Toate persoanele care au vizitat parcul după data de 27 octombrie trebuie să se testeze pentru COVID-19 de trei ori pe parcursul a trei zile, au mai spus autorităţile.

Atracțiile funcționează pentru vizitatorii captivi

Atracţiile au funcţionat în continuare pentru vizitatorii nevoiţi să rămână luni în parc după anunţul închiderii, au relatat utilizatori ai reţelelor de socializare.

Parcul a anunţat sâmbătă că a început să opereze cu un număr redus de angajaţi pentru a respecta măsurile anti-COVID-19.

Shanghai a raportat 10 cazuri de coronavirus cu transmitere locală pentru data de 30 octombrie, toate asimptomatice.

Închiderea de luni a parcului marchează cea mai recentă perturbate a activităţii Shanghai Disney Resort, care a fost închis timp de peste trei luni în timpul lockdownului impus în Shanghai la începutul anului.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE