Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

CFR suplimentează numărul de trenuri în perioada Sărbătorilor Pascale

CFR a suplimentat trenurile cu vagoane clasă, de dormit și cușetă în perioada 21-25 aprilie, în special pe rutele cu cele mai mari solicitări de trafic.

Mai mult, potrivit unui comunicat, și în perioada 29 aprilie – 1 mai trenurile către cele mai solicitate destinații, în special cele spre litoral și Valea Prahovei, vor avea mai multe vagoane.

"1 Mai fiind o zi de sărbătoare petrecută prin tradiţie la malul mării, CFR Călători va asigura călătorilor posibilitatea de a călători spre litoralul românesc fie cu trenurile directe dinspre Arad, Deva, Târgu Jiu, Craiova, Braşov, Ploieşti, Iaşi, Buzău, fie prin asigurarea unei conexiuni rapide din Capitală."

-CFR Călători

De asemenea, legătura între litoral și Brașov este asigurată cu trei perechi de trenuri directe.

În ce stațiuni se duc românii în vacanța de Paște

Cele mai căutate stațiuni sunt Sinaia, Predeal, Poiana Brașov, Bușteni, Azuga și Bran.

În ceea ce priveşte staţiunile de pe litoralul românesc, ofertele de Paşte cuprind tot perioada 22 - 25 aprilie, iar tarifele minime sunt de 203 de lei/persoană, la hoteluri în Mamaia, Eforie Nord, Jupiter, Neptun, Olimp, Mangalia şi Vama Veche.

Astfel, un sejur de 3 nopţi la o vilă de 3 stele din Eforie Nord, fără servicii de masă, costă 406 lei/camera dublă, iar pentru un hotel de 4 stele din Mamaia, cu mic dejun inclus, tarifele pornesc de la 838/cameră pentru minisejurul de Paşte. De asemenea, la un hotel de 3 stele din Neptun, o cameră dublă pentru 3 nopţi costă 1.782 de lei, cu toate mesele incluse şi cu cină festivă.

În zona montană, cele mai solicitate destinaţii sunt Sinaia, Predeal, Poiana Braşov, Buşteni, Azuga şi Bran. Dacă în Sinaia sau Predeal, 3 nopţi de cazare pentru o cameră dublă, cu mic dejun şi prânz festiv, costă de la 1.401 lei, la un hotel de 4 stele din Poiana Braşov o cameră costă, la 3 stele, 2.199 de lei, cu mic dejun şi cină festivă incluse.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE