Urmărește Euronews România la cei mai importanți operatori de cablu TV din țară: Digi (canalul 66), Orange (canalul 106), Vodafone (canalul 410).

Cel mai căutat operator de drone din Rusia a fost eliminat, iar soția sa a confirmat. El a ucis peste 500 de ucraineni

Publicat de: Sorin Rusu

Avea numele de cod Moise și era cel mai vânat operator de drone din Rusia. Acesta a fost însă eliminat de armata ucraineană în zona Herson, după anunțul mai multor publicații ruse și a unor conturi de pe rețelele de socializare. Informația a fost confirmată și de soția sa.

Cel mai căutat operator de drone din Rusia a fost eliminat

"Forțele de apărare ucrainene l-au lichidat pe unul dintre cei mai eficienți operatori ruși de drone FPV, cu indicativul Moise, în Krinki. Acest lucru a fost raportat de mai multe canale pro-ruse, cu referire la un mesaj care a apărut pe canalul lui Moise, postat de soția sa", a fost anunțul pe contul War Translated, de pe rețeaua X.

Moise, care făcea și campanii pentru strângerea de fonduri destinate achiziției de drone, era considerat "cel mai eficient operator de drone FPV rus", cu ajutorul cărora ataca ținte ucrainene.

El ar fi ucis în jur de 500 de ucraineni și ar fi scufundat 30 de ambarcațiuni. El postase ultimul mesaj în urmă cu două zile de a fi lichidat: "Este iadul în Krinki".

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE