Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Ce îi așteaptă pe turiști la mare în minivacanța de Sfânta Maria. Ce artiști vor concerta în stațiunea Mamaia

Se apropie minivacanța de Sfânta Maria, care durează patru zile. Ziua de 15 august (Adormirea Maicii Domnului) este zi liberă legală, potrivit Codului Muncii. Suplimentar, Guvernul a decis ca și ziua de luni, 14 august, să fie liberă, pentru a se face punte cu weekendul 12-13 august 2023.

 În stațiunea Mamaia, sunt așteptați zeci de mii de turişti în minivacanța de Sfânta Maria 2023.

Cu toții se vor bucura de două zile de concerte live pe scena din centrul stațiunii, anunţă Organizaţia de Management al Destinaţiei (OMD) Mamaia – Constanţa, citată de Agerpres.

„Concertul care dă startul celor patru zile de distracţie în Mamaia va fi susţinut sâmbătă, 12 august, de una dintre cele mai iubite artiste de muzică populară din noul val, Ionela Guzic, şi de interpretul celui mai cunoscut hit de vară, Connect-R”.

„Fanii muzicii live şi toţi cei care vor să petreacă o seară în aer liber, în atmosferă electrizantă de pe faleză, sunt invitaţi începând cu ora 20:30, în piaţeta Cazinoului”, se arată în comunicat.

Un spectacol va fi în stațiunea Mamaia și în ultima zi a minivacanţei. Vor urca pe scenă Elena Gheorghe şi Iulia Dumitrache, pentru o seară dedicată muzicii de petrecere, cu piese din folclorul armânesc şi balcanic, interpretate live.

Turiştii se vor putea bucura şi de manifestările organizate în Portul Constanţa de Ziua Marinei 2023. Pentru cei care nu pot merge pe litoral în acest weekend, vestea bună este că vremea va fi frumoasă și în septembrie.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE