Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Anne Heche, șanse minime de supraviețuire după accidentul auto. Actrița este ținută în viață de aparate

Anne Heche este conectată la aparate după ce a suferit o leziune cerebrală într-un accident violent, în urmă cu o săptămână, și nu se așteaptă ca ea să supraviețuiască.

Actrița, care se află în comă și în stare critică, este ținută pe aparate pentru o posibilă donare de organe, arată declarația publicată joi seară în numele familiei și prietenilor ei, potrivit AP.

„Nu se așteaptă ca ea să supraviețuiască”

„Nu se așteaptă ca ea să supraviețuiască. A fost de mult timp alegerea ei să își doneze organele și este ținută în viață pentru a se determina dacă vreunul dintre ele este viabil”, se arată în comunicat

Heche a suferit o leziune cerebrală anoxică severă. O astfel de leziune este cauzată de o lipsă susținută de oxigen la nivelul creierului. Actrița a fost internată la Grossman Burn Center din cadrul spitalului West Hills, la nord de Los Angeles.

Ce s-a întâmplat?

Heche a scăpat mașina pe care o conducea de sub control și s-a izbit într-o casă din zona Westside, Los Angeles. Ulterior autoturismul a luat foc. Nicio persoană din locuință nu a fost vătămată.

La începutul zilei de joi, poliția a declarat că o investighează pe Heche pentru conducere sub influența alcoolului. Detectivii cu un mandat de percheziție au prelevat o probă de sânge și au găsit narcotice în organismul ei, a declarat purtătorul de cuvânt al LAPD, ofițerul Jeff Lee.

Probele sunt încă în curs de colectare

Testele toxicologice, a căror finalizare poate dura săptămâni, trebuie efectuate pentru a identifica mai clar drogurile și pentru a le diferenția de orice medicament care i-ar fi putut fi administrat pentru tratamentul de la spital.

Probele de la accident sunt încă în curs de colectare, a declarat poliția, și vor prezenta un caz procurorilor, dacă acest lucru este justificat, atunci când ancheta va fi finalizată.

Reprezentantul lui Heche a refuzat să comenteze ancheta

Marți, purtătorul de cuvânt al lui Heche, Heather Duffy Boylston, a declarat că aceasta a fost în comă încă de după accident, având arsuri care au necesitat o intervenție chirurgicală și leziuni la plămâni care au necesitat folosirea unui ventilator pentru a respira.

Heche, în vârstă de 53 de ani, s-a numărat printre cele mai proeminente vedete de film de la Hollywood la sfârșitul anilor 1990, jucând alături de actori precum Johnny Depp și Harrison Ford. Într-o carte de memorii din 2001, ea a discutat despre luptele sale de o viață cu sănătatea mintală.

Actrița este cunoscută datorită serialului de televiziune „Another World”, care i-a adus un premiu Daytime Emmy.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE