Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Actrița Anne Heche, în comă după un accident grav. Mașina ei s-a ciocnit de o casă și a luat foc

Anne Heche este internată în spital, în stare critică, la patru zile după ce a fost grav rănită într-un accident de mașină produs în Los Angeles, a precizat un reprezentant al actriței.

Actrița în vârstă de 53 de ani nu și-a recăpătat cunoștința, în urma accidentului de mașină în care a fost implicată vineri.

”Deși inițial Heche era în stare stabilă, la scurt timp după accident, acum este inconștientă, a intrat în comă și este în stare critică”, a precizat luni un purtător de cuvânt al actriței, citat de The Guardian.

”În acest moment, Anne este în stare critică. Are leziuni pulmonare severe ce necesită ventilație mecanică și arsuri ce implică intervenții chirurgicale”, au adăugat reprezentanții lui Anne Heche.

Sâmbătă, familia actriței le-a transmit fanilor să se roage pentru ea.

Anne Heche a provocat un accident vineri dimineață, după ce a scăpat de sub control mașina pe care ar fi condus-o cu viteză într-un cartier din Los Angeles. Autoturismul a intrat într-o locuință și apoi a fost cuprins de flăcări.

Pompierii care au intervenit la fața locului spun că incendiul a fost unul violent deoarece au reușit să-l stingă după aproape o oră de luptă cu flăcările.

Persoana aflată în casă în momentul producerii accidentului nu a fost rănită, însă locuința acesteia a fost distrusă.

Unul dintre vecini a declarat pentru Fox News că mașina condusă de actriță a intrat direct în casă.

”Geamurile s-au spart, așa că am deschis una dintre ușile din spate ale mașinii. Ea (Heche) mi-a spus că nu se simțea bine. Știu că (pompierii) n-au reușit să o scoată din mașină până când focul a fost lichidat”, a declarat localnicul.

Cine este Anne Heche

Anne Heche a devenit cunoscută datorită rolului din serialul de televiziune ''Another World'' care i-a adus un premiu Daytime Emmy. Ea a mai avut alte roluri în serialul HBO ''Hung'' şi în lungmetrajele ''Wag the Dog'' şi ''Cedar Rapids''.

Ea a ajuns în atenţia tabloidelor în anii '90 pentru relaţia sa cu actriţa de comedie Ellen DeGeneres , la momentul la care DeGeneres a dezvăluit public că este lesbiană. După ce s-a despărţit de DeGeneres, Heche s-a căsătorit cu cameramanul Coleman Laffoon, de care a divorţat ulterior. A petrecut apoi câţiva ani într-o relaţie cu actorul James Tupper, coleg de distribuţie în serialul de televiziune ''Men in Trees'', conform Agerpres.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE