Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Cătălin Cîrstoiu, despre averea sa: De 20 de ani, împreună cu soţia, am muncit de ne-au sărit capacele

Cătălin Cîrstoiu a transmis, vineri, că luptă pentru „sănătatea” Bucureștiului și a repetat faptul că nu are de gând să se retragă din cursa pentru Primăria Capitalei, scopul lui fiind acela de a schimba „ceva în oraș”. Totodată, candidatul coaliției PSD-PNL a vorbit și despre faptul că în declaraţia sa de avere sunt trecute toate activele pe care le deţine la societăţile comerciale la care este acţionar.

Cîrstoiu: „Eu, de 20 de ani, împreună cu soţia mea, am muncit de ne-au sărit capacele”

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei a dat de înțeles că a muncit aprig pentru reputația pe care o are, alături de soție.

Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei: „Eu, de 20 de ani, împreună cu soţia mea, am muncit de ne-au sărit capacele ca să ne construim o reputaţie, un renume profesional şi să facem bine. Dacă astăzi sunt unii interesaţi să transforme munca unor oameni într-un subiect de dezbatere publică, e treaba lor.

Eu nu am încălcat nicio lege şi, până la urmă, hai să ne lămurim, e bine să fii fără un ban în buzunar şi să te duci într-o funcţie publică pentru alte interese sau e bine să te duci că eşti convins că poţi să faci ceva în plus, necontând acest aspect.

În declaraţia de avere sunt trecute toate activele pe care le deţin la societăţile comerciale la care sunt acţionar. Asta e singura informaţie care se trece în declaraţia de avere. Persoanele juridice deţin patrimoniu, am plătit taxe, am plătit impozite, tot ce am dobândit am dobândit prin muncă, nu am nimic de ascuns. Ce aţi fi vrut, să merg cu trotineta sau să merg cu bicicleta sau să merg cu o maşină mai ieftină şi să ascund maşina în garaj? Nu, sunt un om cinstit şi nu am de gând să ascund. Sunt bani munciţi din conturile personale”, a declarat Cătălin Cîrstoiu, prezent la târgul care se desfăşoară în curtea Ministerului Agriculturii, potrivit Agerpres.

Cîrstoiu: „Acum e o luptă pentru sănătatea oraşului / Există un program pentru oraș”

Cîrstoiu, desemnat oficial de coaliția PSD-PNL drept candidatul comun la alegerile pentru Primăria Capitalei, nu are background politic. În vârstă de 50 de ani, este medic ortoped, manager al Spitalului Universitar de Urgență București (SUUB) și șef al Secției Ortopedie-Traumatologie Ia SUUB. Și spune că vrea să însănătoșească capitala țării.

„Nu mi-am abandonat niciodată o luptă cu viaţa unui om, acum e o luptă pentru sănătatea oraşului, sunt candidatul PSD - PNL şi aşa vom merge”, a transmis acesta.

El a mai spus că nu consideră că e într-un război, nici măcar cu contracandidații săi - Piedone, Nicușor Dan și Mihai Enache.

„Eu nu o văd ca pe un război, ca pe o luptă, nu mă războiesc cu cetăţenii acestui oraş. (...) Eu îmi transmit mesajul, al unui om care chiar vrea să schimbe ceva în Capitală”, a explicat Cîrstoiu.

Există și un program pentru Bucureşti deja elaborat, a completat managerul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti.

„Este un program pentru Bucureşti, făcut în baza opiniei pe care o am de la oamenii care sunt experţi în domeniile lor de activitate. În egală măsură, avem programele celor două partide, sunt 10 domenii de activitate majore pentru Capitală şi sunt structurate în funcţie de preferinţele cetăţenilor. (...) Nu vrem să venim cu minciuni (...). Nicuşor Dan spunea: A doua zi după ce merg la Primărie o să avem apă caldă. Nu a fost aşa. Eu nu am să spun asta, am să spun cum vom face să avem apă caldă”, a precizat Cîrstoiu.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE