Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Cătălin Cîrstoiu crede în șansa lui: Este exclus să mă retrag din cursa pentru Primăria Capitalei

Cătălin Cîrstoiu a declarat că este exclus să se retragă din cursa electorală, adăugând că el este un om care îşi câştigă luptele pe care le începe.

În ce priveşte un sondaj de opinie, în care este cotat pe locul al treilea, cu 16% intenţie de vot, candidatul PSD-PNL a spus că "lucrurile se pot schimba".

"Nu. Niciodată nu mă voi retrage din cursă. (...) Eu sunt un om care îşi câştigă luptele pe care le începe. Este exclus ca eu să mă retrag din această competiţie.

Eu cred în ceea ce este ca opinie în mintea atât a lui Marcel Ciolacu, cât şi a lui Nicolae Ciucă şi mai mult decât atât din programele celor două mari partide pentru Bucureşti şi PSD are idei bune şi PNL are idei bune şi eu am ideile mele.

Eu cred că pot fi garantul unui program unitar", a precizat Cîrstoiu, într-o emisiune la Digi 24, întrebat dacă se va retrage din cursa pentru funcţia de primar al Bucureştiului.

Cîrstoiu: Sunt extrem de mulțumit

Acesta a adăugat că este sigur că va ajunge să aibă un scor similar cu cel al alianţei PSD - PNL, poate chiar mai mult, la Bucureşti.

"E ceva în dinamică, lucrurile se pot schimba. Eu sunt extrem de mulţumit, pentru că acum o săptămână eu nu eram în acest tablou, eu am intrat recent, eu nu am făcut politică, eu mi-am făcut meseria, eu nu sunt un om politic.

Acum am intrat ca reprezentant al alianţei PSD - PNL mai mult mânat de dorinţa liderilor acestei alianţe de a avea stabilitate, de a fi ceva nou pentru Bucureşti şi eu cred în proiectul acesta", a afirmat candidatul la Primăria Capitalei.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE