Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Medicul Cătălin Cîrstoiu promite să fie un ”altfel de primar”: ”Vreau să spun ce se poate și ce nu”

Medicul Cătălin Cîrstoiu susține că dorește să fie un altfel primar pentru București. Candidatul comun PSD-PNL pentru lupta la șefia Capitalei a susținut că nu vrea să îi amăgească pe cetățeni și să le promită lucruri irealizabile.

Totodată, acesta a susținut că are o relație foarte bună atât cu președintele PSD, Marcel Ciolacu cât și cu omologul acestuia din partea PNL, Nicolae Ciucă.

Cîrstoiu: Trebuie să resetăm gândirea clasei politice

"Este un moment în care trebuie sa resetam total toată gândirea clasei politice vis-a-vis de București. Conducând cel mai mare spital din țară și cea mai mare facultate de medicina din țară, am interacționat cu mulți politicieni și am analizat multe aspecte și am constatat o coeziune în punctele noastre de vedere, cu PNL Și PSD.

Mă înțeleg la fel de bine cu Cuică și Ciolacu, ambii doresc o resetare a abordării, despre integrarea ideilor care vin din necesitatea oamenilor.

 Dar eu vreau sa fiu altfel de primar. Eu, în profesia mea, tratez oameni. Unui om îi pui un diagnostic și trebuie să îi comunici și un tratament. Veștile nu sunt întotdeauna bune. Eu asta vreau sa fac, sa spun ce se poate și ce nu se poate. ”, a declarat Cătălin Cîrstoiu, la Antena 3.

Cîrstoiu: E greu să faci ceva bun dacă ai ostilitatea Guvernului

Totodată, Cîrstoiu susține că este greu să conduci Primăria Capitalei dacă ai ostilitatea Guvernului.

Dacă vii și spui ca vei face raiul pe pământ, sa fim serioși. Eu cred că trebuie o abordare corectă. Am auzit ani de zile de o autostrada suspendată, care a ramat mereu un vis irealizabil. Eu chiar nu vreau să fac treaba aceasta, nu vreau să mint pe nimeni.

Oricât te-ai strădui să faci ceva bun, e greu dacă ai ostilitatea Guvernului. Cred ca avem șansa să se realizeze multe lucruri bune”, a adăugat el.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE