Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Cât va costa parcarea în stațiunea Mamaia, vara viitoare. A fost votată modificarea tarifelor exorbitante

Un leu pe oră. Atât va costa, la vară, parcarea în stațiunea Mamaia.

Consilierii locali au votat modificarea tarifelor exorbitante care ajungeau astă-vară chiar și la 100 de lei pe zi, iar asta înseamnă că cei ce vor ajunge în concediu în stațiune vor plăti un leu pe oră, în loc de patru lei, cât era până acum.

Turiștii vor avea și posibilitatea să își achiziționeze și abonamente de 50 de lei pentru șapte zile, respectiv 150 de lei pentru 30 de zile. În plus, parcarea va fi gratuită pe parcursul nopții, în weekend și în zilele de sărbători legale.

Vara trecută, Mamaia a înregistrat o scădere a numărului de turiști de aproximativ 20%

Doar parcările din zonele foarte aglomerate din stațiune, cum ar fi zona cluburilor de noapte, vor fi tarifate la patru lei pe oră, 24 de ore din 24, însă doar în timpul sezonului estival, adică 1 iunie- 31 august, dar și aici există posibilitatea achiziționării de abonamente cu 30 de lei pe zi sau 100 de lei pentru șapte zile.

Vara trecută, Mamaia a înregistrat o scădere a numărului de turiști de aproximativ 20%, iar mulți dintre hotelieri și proprietari de restaurante au pus acest lucru pe seama tarifelor exorbitante la parcare.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE