Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Casa din filmul "Singur acasă", scoasă la vânzare. Suma cerută este uriașă

Casa în care au avut loc filmările din mini seria "Singur acasă" a fost scoasă la vânzare pentru o sumă de 5,25 milioane de dolari, potrivit publicației Sky.

Primele două filme au fost lansate în 1990 și1992, în regia lui Chris Columbus, iar al treilea, în 1997, în regia lui Raja Gosnell. De atunci, casa în care a fost protagonist băiețelul Kevin McCallister a fost renovată substanțial și suprafața proprietății a fost mărită. Practic, proprietarii au dublat-o după ce au construit un fel de seră mare și un teren de baschet.

Casa din filmul "Singur acasă", scoasă la vânzare

Acea casă este un adevărat conac, cu cinci dormitoare, două living-room-uri, șase băi o bucătărie și un garaj pentru trei mașini, și se află în Winnetka, Illinois. Ea este descrisă drept "una dintre cele mai faimoase case din lume".

@dronehubmedia For salw with @The Dawn McKenna Group #homealone #house #fyp ♬ original sound - Cool Houses

În 2021, fanilor filmelor Home Alone li s-a oferit șansa de a sta în acea casă, când Airbnb a listat proprietatea pentru un sejur exclusiv de o noapte.

Nu este singura casă celebră pentru apariția în filme care este scoasă la vânzare. În februarie 2024, casa legendei muzicale Freddie Mercury, din vestul Londrei, a fost scoasă la vânzare pentru o sumă de 30 de milioane de lire sterline. A fost scoasă la vânzare și casa din filmul de groază Halloween, pentru 1,8 milioane de dolari, în 2021.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE