Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Campionatul Mondial de Esports, încheiat prin concerte. Armin van Buuren a urcat pe scena de la Iași

Spectacol mult așteptat la Iași. Peste 20 de mii de oameni au cântat și au dansat in fața Palatului Culturii. Cap de afiș a fost legenda muzicii electronice, Armin van Buuren. Întregul concert a ținut opt ore. Distracția va continua și duminică seara, cu ocazia încheierii Campionatului Mondial de Esports.

JP Cooper, Deliric&Silent Strike, Lost Frequencies sunt câțiva dintre artiștii care au făcut atmosferă în fața Palatului Culturii din Iași. Lumini, artificii, spectacol pe scenă și în aer. Așa a fost prima noaptea de concerte din cadrul Digital Throne, care încheie Campionatul Mondial de Esports.

Concert de opt ore

Concertul a ținut aproape opt ore. Punctul culminant a fost, însă, apariția DJ-ului Armin van Buuren, care a mixat pentru prima dată în capitala Moldovei.

Armin van Buuren: "Bună seara, Iași! Sunteți gata să petreceți?"

"Iași, România, este cel mai bun loc să fii. Este un moment minunat pentru a fi în România. Sunt din Kenya. Mulțumesc, România, că m-ai primit aici! Mulțumesc, România, pentru tot!"

"Am venit pentru Armin, în special. Magnific, magic. Magic a fost. Magic este în continuare."

Cristian Nistor, manager Digital Throne Iași: "Ne bucurăm să avem alături de noi 20 de mii de oameni, care sărbătoresc ceremonia de închidere a Campionatului de Esports.

Scena este impresionantă, mai mult decât am sperat."

Concertele încheie Campionatul Mondial de Esports. Evenimentul a adunat peste 6.000 de oameni în fiecare seară de competiţie. Echipele câştigătoare au fost recompensate cu sume între 70.000 şi 100.000 de euro, la cele 7 categorii de joc.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE