Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Călătorii feroviare cu buget redus: Eurostar va avea mii de tarife reduse la trenuri pentru 2024

Eurostar a anunțat că sunt disponibile 75.200 de oferte cu tarife promoționale pentru primele luni ale anului 2024.

Călătoriile cu trenul au o popularitate în creștere datorită zecilor de noi rute feroviare și a călătorilor mai eco-conștiincioși care doresc să evite complicațiile cauzate de întârzierile zborurilor.

Însă prețul biletelor pune frână acestui sector, ceea ce înseamnă că unii turiști continuă să opteze în schimb pentru zboruri ieftine.

Totuși, există vești bune de la Eurostar pentru începutul anului 2024. Compania feroviară internațională a lansat mii de oferte spre și dinspre Londra.

Când și unde vor fi valabile ofertele

Pasagerii pot achiziționa bilete pentru călătorii spre și dinspre Londra la prețul de 39 de lire sterline (45 de euro).

Tarifele unice sunt disponibile pentru călătoriile rezervate între 3 ianuarie și 16 martie anul viitor.

Aveți însă mai puțin de o săptămână la dispoziție pentru a profita de această ofertă, care se încheie la 27 noiembrie la miezul nopții.

Reducerea se aplică tarifelor la clasa standard pentru călătorii de la Londra St Pancras către Paris, Bruxelles, Lille, Rotterdam și Amsterdam.

Extindeți-vă călătoria în Germania

Rețeaua extinsă a Eurostar conectează un total de 18 destinații din Franța, Belgia, Olanda și Germania, așa că de ce să nu mergi puțin mai departe?

De la Bruxelles, pasagerii pot schimba legăturile spre orașe precum Köln, Dusseldorf și Dortmund, potrivit Eurpnews Travel.

Cum să obțineți bilete Eurostar ieftine

Dacă doriți să economisiți bani pentru o călătorie prelungită sau în altă perioadă a anului, Eurostar are câteva sfaturi.

"Rezervarea călătoriei cu mult timp înainte vă oferă cele mai bune șanse de a prinde un tarif redus, în special în perioadele de vârf, cum ar fi sărbătorile bancare și weekend-urile. Folosiți aplicația Eurostar pentru a rezerva cu ușurință și veți fi, de asemenea, primul care va afla despre noile oferte și promoții.", recomandă compania.

Dacă vedeți un chilipir, dar nu v-ați hotărât încă asupra datelor de călătorie, puteți rezerva un bilet flexibil, care vă permite să vă schimbați rezervarea de câte ori doriți, fără taxe de schimb, cu până la 7 zile înainte de plecare.

Eurostar recomandă, de asemenea, să optați pentru călătorii la mijlocul săptămânii, deoarece cele mai ieftine bilete sunt, de obicei, pentru trenurile de marți și miercuri.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE