Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Black Friday 2023. Oferte pentru vacanțe ieftine: reducerile încep de la 40%

Black Friday nu este despre reduceri doar la haine, încălțăminte sau electrocasnice. Agențiile de turism își scot la înaintare cele mai bune oferte pentru vacanțe.

Sunt reduceri considerabile pentru că prețul la care se aplică este cel de early booking. Și magazinele online pregătesc pachete turistice cu reduceri de peste 50%, iar cele mai căutate sunt vacanțele în România.

Corina Radu iubește să călătorească, iar în fiecare an în această perioadă caută cele mai bune oferte. Fie ca este vorba de bilete de avion, cazare sau chiar un pachet turistic, spune că reducerile de Black Friday sunt oportune pentru astfel de achiziții.

”Pentru un călător avid orice ocazie de a economisi bani pe partea asta de planificare înseamnă bani pe care îi poate folosi ulterior în călatorie, cevun bun de mancare, poate ceva interesant de văzut, un souvenir ceva mai deosebit.”, a spus Cristina.

Agențiile de turist: Sunt cele mai semnificative reduceri din an

Reprezentanții agentiilor de turism spun ca reducerile din aceasta perioada sunt cele mai semnificative din an. Mai mult, cei care vâneaza ofertele, trebuie să ia o decizie rapid. În caz contrar, riscă să piardă rezervarea.

”Sunt cele mai mari reduceri din an pentru litoralul românesc, e un moment bun pentru a face o rezervare pentru ca practic e în plină derulare acel program de înscrieri timpurii, iar la discounturile care există în acest program se acordă niște extra discounturi create special pentru Black Friday”, a spus Raluca Hatmanu – director marketing agenție de turism.

Și platformele online scot la vânzare oferte de vacanță. Anul trecut cererea a fost atât de mare, încât anul acesta au dublat oferta ca să acopere cererea.

”În momentul de față, în oferta noastră sunt peste 39.000 de nopți de cazare în România. Atât la mare, cât și la munte, în toate zonele țării cu până la 60% reducere.”, a adăugat Irina Pencea – general manager magazine online.

În acest an, oficial, Black Friday este vineri pe 10 noiembrie, însă multe dintre companii și-au extins perioada de reduceri chiar și până la o lună.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE