Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Beach, Please! Festival 2023. Programul pe zile al celui mai mare festival dedicat culturii urbane din Europa de Est

Zeci de mii de turişti sunt aşteptaţi în minivacanţa de 1 Mai la festivalurile "Beach, Please", "Sunwaves", "Grill Fest", organizate la Costineşti, Mamaia şi Constanţa.

Beach, Please! este cel mai mare festival dedicat culturii urbane din Europa de Est.

Potrivit organizaţiilor patronale, pentru festivalul "Beach, Please", care se va desfăşura în staţiunea Costinești în perioada 27 aprilie - 1 Mai, cu participarea a o sută de artişti, au fost achiziţionate aproximativ 50.000 de bilete.

"Patru zile şi 4 nopţi incendiare la Costineşti, cu un Lineup al celor mai celebri şi fresh artişti internaţionali, care abia aşteaptă să urce pe cea mai mare scenă dedicată culturii urbane din Europa de Est! Peste 50.000 participanţi care au achiziţionat bilete!", se arată într-un comunicat de presă.

Programul pe zile Beach, Please! Festival 2023

VEZI GALERIA
4 imagini

Ce artiști vin la Beach, Please! Festival 2023

Printre cei mai mari artiști care vor fi prezenți la Beach, Please! Festival 2023 se numără: DaBaby, Central Lee, 6ix9ine, NLE Choppa, B.U.G. MAFIA, Afrojack, Sfera Ebbasta, Nervo Vinai, Lucas & Steve, Majestic Jengi, John Newman, Amuly, Azteca, Spike, Alex Velea, Vescan, SATRA B.E.N.Z, Antonia, Delia, Carla`s Dreams, Inna, Irina Rimes, The Motans.

Prețuri bilete la Beach, Please! Festival

Biletele pot fi achiziționate exclusiv de pe https://bilete.beach-please.ro/. Dacă ați ratat perioada de cumpărare a biletelor, acestea pot fi achiziționate și de la intrarea în festival.

  • General Access — 1 Day Pass: 300 lei
  • SUB 21 ANI: General Acces — 4 Days Pass: 600 lei
  • General Access — 4 Days Pass: 700 lei
  • VIP — 1 Day Pass: 600 lei
  • VIP — 4 Days Pass: 1.200 lei

Bilete VIP

Biletul VIP asigură accesul la festival, indiferent de ora la care ajungeți la eveniment. Zona VIP este separată de restul zonei de concerte. Acolo veți avea acces la un bar privat cu o selecție de băuturi premium, posibilitatea de a rezerva o masă, toalete separate și o vedere mai bună asupra scenei.

Biletul ACCES GENERAL vă oferă acces la scene secundare, zone comune de distracție, food court și scena principală din cadrul festivalului.

Cum se face accesul la festival?

  • Fiecare participant la festival trebuie să aibă la el un act de identitate pentru verificarea vârstei și biletul în format print sau digital pe toată durata festivalului.
  • Pentru persoanele cu vârsta cuprinsă între 14 și 18 ani, este necesară și declarația pe proprie răspundere completată de către părinte, tutore sau reprezentant legal, în original, pe tot parcursul evenimentului.
  • Minorii cu vârstele între 12 si 14 ani au voie sa participe la eveniment, doar dacă sunt însoțiți de un părinte sau tutore legal completând declarația de tutore.

Ce NU am voie să aduc cu mine la festival?

Intrarea în festival este strict interzisă cu arme, obiecte ascuțite, bricege, substanțe interzise sau ușor inflamabile, droguri sau băuturi de orice natură din afara festivalului, mâncare, pastile scoase din ambalaj, fumigene, artificii, petarde și alte obiecte, materiale sau substanțe ce pot fi considerate periculoase pentru ceilalți participanți.

Membrii staff-ului vor realiza percheziții corporale și ale genților, ghiozdanelor și borsetelor în fiecare zi înainte de intrarea în festival.

Este recomandat accesul doar cu obiecte esențiale – telefon, portofel, medicamente, etc. purtate într-o borsetă, ghiozdan sau geantă de mici dimensiuni pe care le poți supraveghea cu ușurință în orice moment.

Cum folosesc brățara reîncărcabilă?

Achiziționarea de mâncare, băuturi răcoritoare sau alcoolice și alte tipuri de obiecte în cadrul festivalului se va face folosind BRĂȚARA REÎNCĂRCABILĂ SAU CARDUL ELECTRONIC. Brățările se vor primi la intrare, în urma prezentării unui bilet valabil și a unui act de identitate. Cardurile se vor putea ridica din centrele special amenajate în interiorul festivalului. Ambele dispozitive pot fi încărcate cu suma dorită de bani la punctele de reîncărcare marcate în festival.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE