Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Au început pregătirile pentru Târgul de Crăciun din București. Nicușor Dan: Avem brad de 30 de metri, cel mai spectaculos din România

Nicuşor Dan a anunțat că au început pregătirile pentru Târgul de Crăciun din București. Primarul Capitalei a anunțat instalarea bradului din Piața Constituției.

Acesta va avea o înălţime de 30 de metri şi va fi „cel mai spectaculos brad” de la un târg de Crăciun din România, scrie primarul general pe Facebook. Pomul de Crăciun va fi îmbrăcat în cetină, ornat cu globuri, stele aurii şi ghirlande.

”Se montează bradul de 30 de metri înălţime în Piaţa Constituţiei, unde va avea loc cel mai mare târg de Crăciun din Bucureşti. Tot aici vor fi amenajate şi două zone muzicale cu colinde tradiţionale şi melodii internaţionale specifice sărbătorilor.

Peste 130 de căsuţe de Crăciun care găzduiesc meşteşugari din toate zonele ţării vor fi amplasate în Piaţă şi vor aştepta bucureştenii şi turiştii cu delicii tradiţionale şi obiecte autentice. Devenită deja o tradiţie, Casa lui Moş Crăciun va fi prezentă şi în acest an la Târgul de Crăciun Bucureşti, alături de carusel şi trenuleţul tematic”, a declarat primarul general.

Vor fi organizate ateliere de creaţie, unde copiii vor putea realiza propriile ornamente. De asemenea, vizitatorii târgului vor putea admira din roata panoramică luminile de sărbătoare, căsuţele şi bradul de Crăciun.

”Mascotele şi artiştii animatori pe picioroange, îmbrăcaţi în costume fascinante, vor interacţiona şi se vor fotografia cu publicul, aducând tuturor veselia specifică sărbătorii. Târgul de Crăciun Bucureşti va fi deschis din 30 noiembrie până pe 26 decembrie, iar intrarea este liberă”, precizează Nicuşor Dan.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE