Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Aterizare de urgență pe Aeroportul Otopeni. Pilotul unui avion cu ruta Timișoara-Hurghada a avut nevoie de îngrijiri medicale

Un avion cu 184 de pasageri, al companiei Tarom, a aterizat de urgență pe Aeroportul Internațional Henri Coandă.

Un pilot a avut o urgență medicală și, practic, au fost respectate procedurile specifice acestor situații, potrivit companiei de zbor.

Siguranța pasagerilor și a echipajului nu au fost puse în pericol, însă pilotul care avea nevoie de ajutor a fost preluat de medici și transportat la spital.

Aeronava decolase de la Timișoara și are destinația finală Hurghada. Zborul a fost reluat la scurt timp după aterizarea de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă.

Reacția companiei Tarom

"Compania TAROM informează că din cauza unei urgenţe medicale a unuia dintre membrii echipajului de comandă, aeronava care efectua zborul RO 7673 pe ruta Timişoara-Hurghada a efectuat o aterizare de urgenţă, conform procedurilor standard în astfel de situaţii.

Menţionăm că la bord se aflau 184 de pasageri, iar siguranţa acestora şi a echipajului nu au fost puse în pericol nicio clipă.

Aeronava a aterizat în condiţii de maximă siguranţă pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, iar pilotul a fost preluat de către o echipă medicală", se arată într-un comunicat al operatorului aerian naţional, conform Agerpres.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE