Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Antonina Radu, unul dintre pompierii condamnaţi în dosarul Colectiv, a fost reținută după ce fusese dată în urmărire

Antonina Radu, condamnată în dosarul Colectiv, a fost reținută în Republica Moldova.

Fosta angajată a ISU București a fost prinsă în Republica Moldova, în timp ce încerca să fugă.

Antonina Radu, unul dintre cei doi pompieri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti condamnaţi în dosarul Colectiv, a fost dată în urmărire, fiind emis mandat de arestare european, după ce nu a fost găsită la domiciliul său, informează Poliţia Capitalei.

Ea a fost condamnată, alături de colegul său, George Matei, la 8 ani şi 8 luni închisoare, deoarece au verificat clubul Colectiv fără a lua măsurile legale în privinţa respectării normelor PSI.

Cei doi pompieri implicaţi în tragedia de la Colectiv, condamnaţi definitiv fiecare la 8 ani şi 8 luni închisoare

George Matei şi Antonina Radu, cei doi pompieri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti care au verificat clubul Colectiv fără a lua măsurile legale în privinţa respectării normelor PSI, au fost condamnaţi definitiv, joi, de Curtea de Apel Bucureşti, la câte 8 ani şi 8 luni închisoare.

Pe lângă condamnare, cei doi pompieri nu mai vor avea dreptul de ocupa o funcţie în cadrul IGSU şi unităţile subordonate şi dreptul de a ocupa o funcţie de conducere în cadrul unei persoane juridice de drept public pe o perioadă de 5 ani, după ce ies din închisoare.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE