Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Ana Ularu, despre experiențele alături de marii actori de la Hollywood: ”Tom Hanks mi-a scris o scrisoare de recomandare pentru Green Card”

Actrița Ana Ularu a vorbit, în direct la Euronews, despre întâlnirile ei cu mari actori de la Hollywood. Tom Hanks a fost unul dintre cei care au ajutat-o să obțină Green Card-ul, document care i-a permis să locuiască și să muncească în Statele Unite.

”Am decis să iau green card pe IB-1, <The Einstein Visa>, este pentru oameni de știință, sportivi, muzicieni, actori... Green Card-ul de merit, cum ar fi. Și pentru asta îți trebuie niște scrisori de recomandare. Una dintre scrisorile de recomandare a fost de la Tom Hanks, care a fost absolut minunat.”

Ana Ularu a jucat împreună cu Tom Hanks în filmul ”Inferno” și povestește despre cum este acesta în viața de zi cu zi.

”Este minunat. Este un om atât de smerit și de normal, cu umor, e foarte deschis. E foarte ciudat când sunt oamenii ăștia pe care noi îi vedem pe niște postere, după care eu și foarte mulți alți actori români am avut șansa de a sta să mâncăm un sandviș împreună și să bârfim sau să vedem un cățel simpatic. Adică îi cunoști ca oameni și este foarte plăcut.”

Actrița româncă a jucat alături de mai multe nume mari din industrie

Actrița a povestit despre interacțiunea pe care a avut-o cu Keanu Reeves, pe platourile de filmare ale producției ”Siberia”.

”Este un om absolut minunat și spun asta din toată inima. Este un partener extrem de generos, este un om foarte inteligent și extrem de citit și cu o sensibilitate și cu o profunzime absolut speciale. E o întâlnire minunată din viața și mă bucur că ea s-a întâmplat. Îmi pare rău că filmul a ieșit altfel decât l-am făcut noi la momentul la care l-am făcut. A avut neșansa de a ajunge într-o cameră de montaj cu un creator care nu l-a înțeles și care l-a trunchiat pe alocuri, dar nu o să regret niciodată pentru că experiența mea creativă din momentul filmărilor și întâlnirea mea creativă cu acest om a fost absolut minunată.”

Ana Ularu a mai jucat și în alte filme cunoscute, precum ”Muse”, ”Serena” sau ”Chosen”, alături de numeroși actori cunoscuți, precum Jennifer Lawrence sau Bradley Cooper. Care este rețeta succesului, de ce ai nevoie pentru a ajunge să joci într-un film atât de mare, alături de actori de renume mondial?

”Asta este o întrebare care trebuie adresată celor care până acum m-au angajat, eu doar învăț niște texte și mă duc acolo sau mă filmez cu cât talent și cu câtă inspirație am în clipa aia. Eu în continuare mă apropii de meseria mea cu smerenie și cu senzația că mai am foarte multe de învățat. Și tot timpul pornesc cu ideea de ok, să văd unde mă duce imaginația în clipa asta și ce cred eu că ar face sau cum cred eu că ar gândi personajul. Și uneori am dreptate, sau mă potrivesc cu viziunea unui creator și de alte ori nu am dreptate și nu iau probe. Rata de succes și insucces este total debalansată, dar mă bucur dacă vă bucurați de momentele în care am luat probă.”

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE