Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Alegeri SUA. Hunter Biden se teme că o recidivă a dependențelor sale o să aibă consecinţe asupra candidaturii tatălui său la Casa Albă

Hunter Biden se teme de impactul electoral al unei eventuale recidive a dependențelor sale. Tatăl lui, Joe Biden, candidează pentru un nou mandat de președinte în noiembrie.

Hunter Biden: Cel mai important lucru este să crezi că meriţi, altfel nu vei ieşi niciodată din asta

Hunter Biden, care a recunoscut că a avut o profundă dependență de droguri și alcool, dar că nu ar mai fi consumat nimic din 2019, şi-a exprimat îngrijorarea, într-o declaraţie pentru o instituţie media americană, că o eventuală recidivă ar putea avea consecinţe tatălui lui, Joe Biden, relatează AFP, citată de Agerpres.

O ţintă principală a republicanilor, care alimentează suspiciunile cu privire la afacerile sale, Hunter Biden va depune mărturie, miercuri, în faţa Congresului, ca parte a unei anchete de destituire împotriva lui Joe Biden de către majoritatea republicană din Camera Reprezentanţilor.

„Sunt lucruri mai importante în joc decât mine. Suntem în mijlocul unei bătălii pentru viitorul democraţiei”, a declarat Hunter Biden pentru Axios.

„Nu contează dacă ai fost treaz timp de zece ani, doi ani, două luni sau 200 de ani, creierul tău este întotdeauna acolo pentru a-ţi spune că există încă o soluţie. Cel mai important lucru este să crezi că meriţi, altfel nu vei ieşi niciodată din asta. Dar mă gândesc adesea la consecinţele considerabile ale unui eşec”, a mai spus fiul lui Joe Biden.

Republicanii îl acuză pe actualul lider de la Casa Albă că şi-a folosit influenţa când era vicepreşedinte al lui Obama pentru a-i permite fiului său să desfăşoare afaceri dubioase în Ucraina şi China.

Ancheta nu a reuşit până acum să susţină acuzaţiile, dar a condus la două inculpări ale lui Hunter Biden, una pentru evaziune fiscală şi alta pentru deţinerea ilegală a unei arme de foc.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE