Urmărește Euronews România la cei mai importanți operatori de cablu TV din țară: Digi (canalul 66), Orange (canalul 106), Vodafone (canalul 410).

Aeroportul din Hamburg a fost închis temporar, după ce un bărbat și-ar fi răpit copilul

Publicat de: Euronews

Aeroportul din Hamburg era închis duminică dimineaţă din cauza unei "situaţii cu ostatici", după ce un bărbat se presupune că şi-a răpit copilul, în cadrul unui conflict familial, au indicat autorităţile locale citate de AFP, Reuters şi dpa, citate de Agerpres.

17 curse au fost deviate

Sâmbătă seara, în jurul orei locale 20:00, bărbatul a pătruns cu maşina pe pistă, a tras două focuri în aer şi a aruncat două sticle incendiare, oprindu-se lângă un avion al companiei Turkish Airlines. În maşină se află şi copilul său. Potrivit cotidianului Bild, bărbatul de 35 de ani este turc, iar copilul este o fetiţă de patru ani.

Soţia şoferului a alertat anterior poliţia în legătură cu răpirea copilului, a precizat un purtător de cuvânt al poliţiei, care a mai menţionat că au loc negocieri cu tatăl, în limba turcă.

În urma incidentului, sâmbătă seara 17 curse care ar fi urmat să aterizeze la Hamburg, cu un total de 3200 de persoane la bord, au fost deviate. Pentru duminică erau prevăzute în principiu 286 de zboruri, cu 34.500 de pasageri.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE