Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Actorul Ezra Miller a început un tratament pentru problemele de sănătate mintală

După un șir de arestări și un comportament neregulamentar care s-a întins din Hawaii până în Vermont, actorul din „Flash”, Ezra Miller a declarat că a început un tratament pentru „probleme complexe de sănătate mintală”.

2 arestări în decursul acestui an

Pe 26 septembrie, Miller urmează să se prezinte pentru a fi pus sub acuzare la Curtea Superioară din Vermont, după ce a fost citat pentru furt calificat în Stamford, Vermont. Autoritățile au declarat săptămâna trecută că Miller a luat mai multe sticle de alcool dintr-o locuință în timp ce proprietarii nu erau prezenți.

„După ce am trecut recent printr-o perioadă de criză intensă, înțeleg acum că sufăr de probleme complexe de sănătate mintală și am început un tratament continuu. Vreau să îmi cer scuze tuturor celor pe care i-am alarmat și supărat cu comportamentul meu din trecut. Mă angajez să fac munca necesară pentru a reveni la o etapă sănătoasă, sigură și productivă a vieții mele,” a declarat Miller.

Miller a fost arestat de două ori la începutul acestui an în Hawaii, inclusiv pentru tulburarea ordinii publice și hărțuire la un bar karaoke. Al doilea incident a fost pentru agresiune de gradul doi.

Problemele personale ale lui Miller au fost o problemă deosebit de presantă pentru Warner Bros. și DC Films. Filmările principale pentru „The Flash” au fost finalizate anul trecut. David Zaslav, directorul executiv al Warner Bros. a declarat că studioul s-a angajat să lanseze filmul.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE