Urmărește Euronews România la cei mai importanți operatori de cablu TV din țară: Digi (canalul 66), Orange (canalul 106), Vodafone (canalul 410).

Abonamentele la sala de fitness s-ar putea scumpi. Patron: ”Impactul, din păcate, va fi unul pe care îl vom resimți”

De Euronews  •  

Distribuie

DIMENSIUNE TEXT

Abonamentele și serviciile de sport, sănătate și fitness s-ar putea scumpi, ca urmare a creșterii TVA-ului de la 5% la 19%.

Asta, ar putea duce la o destabilizare a industriei și implicit a sănătății și bunăstării populației, avertizează patronatele din domeniu.

”Se discută despre aplicarea unui TVA de 19%. În momentul de față, industria de fitness are un TVA de 5% pe care lucreaza si schimbarea ar fi în creșterea acestui TVA la 19% si alinierea lui cu alte industrii.

Impactul din păcate va fi unul pe care îl vom resimți pentru că el se cumulează, să nu uităm acest aspect, el se cumulează cu alte schimbări fiscale ce vor fi puse în vigoare. Cei cu venituri medii, în continuare, cea mai mare parte din ei, își vor permite sa mearga in sala de fitness.

Al doilea aspect probabil ca va fi unul pe termen scurt, dupa care, odată ce ne vom însuși toti noile măsuri fiscale și vom începe să le optimizam, vom găsi metode.”, a declarat Florin Neby, patronul unei săli de fitness.

Distribuie

Taguri