Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

1 mai aglomerat pe drumul spre casă. Românii au înaintat cu greu în trafic, la întoarcerea de la mare sau de la munte

Publicat de: Euronews

Minivacanța de 1 mai s-a încheiat cu tradiționala aglomerație pe drumul spre casă. Atât românii care s-au distrat la mare, cât și iubitorii de munte, au înaintat cu greu pe Autostrada Soarelui și pe Valea Prahovei. Echipa Euronews România care a plecat din Vama Veche către redacție, a ajuns după 5 ore în trafic.

Coloane de mașini întinse pe kilometri întregi

Așa arată întoarcerea spre casă pentru românii care și-au făcut minivacanța de 1 mai la mare. 50 de polițiști de la rutieră au căutat soluții pentru fluidizarea traficului pe Autostrada Soarelui.

Felicia Macaleț, jurnalist Euronews România: După ce am făcut 20 de kilometri în aproximativ o oră și 10 minute, am ajuns la stația de taxare Fetești. Sunt mașini care pleacă spre București, dar e coadă și pe intrarea spre Constanța. Polițiștii au decis ca din 40 în 40 de minute să închidă traficul spre Constanța, pentru a fluidiza drumul care se întoarce de la mare.

Echipa Euronews a ajuns din Vama Veche în București, după aproape 5 ore de condus.

Nici muntele nu a fost mai liber. Ca în fiecare an, cele mai lungi cozi s-au format pe Valea Prahovei.

Traficul a fost îngreunat toată ziua, încă de la orele amiezii pe Valea Prahovei. Sunt încă secțiuni unde se circulă îngreunat, în special la Azuga, la Bușteni, Comarnic. Mulți șoferi au înțeles recomandările polițiștilor și au ales ruta DN1A, pe Săcele - Cheia - Ploiești.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE