Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Weekend plin de evenimente, la munte. Tururi speciale și o petrecere tematică, la Castelul Bran

Se anunță un weekend călduros și aglomerat la munte. De luni reîncepe școala, așa că românii profită de aceste zile libere pentru plimbări în natură, distracție în parcuri de aventură și vizite la diferite obiective turistice. Pentru distracție, însă, este nevoie de răbdare, pentru că traficul pe Drumul Național 1, Valea Prahovei, este aglomerat.

Traficul se desfășoară cu dificultate în dreptul stațiunilor montane. Sunt porțiuni în care se circulă bară la bară. Sunt prezenți mai mulți polițiști, care acționează pentru fluidizarea traficului. Este recomandată răbdarea și atenția sporită în trafic.

Turiștii care ajung la munte se pot bucura la Brașov de plimbări în aer liber, drumeții montane, hidrobicicletă la Lacul Noua, dar și de un parc de aventură în pădure.

Castelul Bran sărbătorește sâmbătă Halloweenul

Castelul Bran sărbătorește sâmbătă Halloweenul, așa că sunt organizate tururi speciale și o petrecere tematică. Însuși Contele Dracula și ielele îi vor întâmpina pe turiști.

De asemenea, dacă vreți să faceți o plimbare printre dinozauri, un parc tematic este deschis la Râșnov.

Se anunță un weekend frumos cu valori de temperatură care se păstrează peste mediile climatologice specifice acestei perioade. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 22 de grade.

Vântul ar mai putea sufla slab și moderat, iar ceața va fi prezentă dimineața, în special în zonele joase.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE