Urmărește Euronews România la cei mai importanți operatori de cablu TV din țară: Digi (canalul 66), Orange (canalul 169), Vodafone (canalul 410).

ChatGPT trece pe Apple Watch, cu ajutorul unei aplicații. Ce este watchGPT și cât costă

De Euronews  •  

Distribuie

DIMENSIUNE TEXT

ChatGPT, celebrul chatbot lansat de OpenAI, vine și cu o varianta ce poate fi instalată pe ceasurile inteligente ale Apple. Nu gratis, însă. Aplicația costă 4,99 euro.

Aplicația, numită watchGPT, poate fi instalată pe Apple Watch și face posibilă interacțiunea cu ChatGPT direct de la încheietura mâinii, prin intermediul ceasului inteligent, scrie site-ul 9to5mac.com.

Momentan, aplicația suportă o singură întrebare din partea utilizatorului și nu poate forma o conversație mai lungă.

Pe lângă întrebările pe care utilizatorii le pot pune chatbotului, watchGPT lasă și posibilitatea de a distribui interacțiunea cu aplicația prin e-mail sau rețelele de socializare.

Ce se poate face cu watchGPT

Potrivit prezentării aplicației de pe AppStore, cu watchGPT utilizatorii pot:

  • Interacționa cu ChatGPT direct de pe Apple Watch

  • Obține rapid răspunsuri la întrebările sau genera mesaje mai lungi fără a tasta

  • Împărtăși rezultatul interacțiunii e-mail sau rețelele sociale

  • Seta aplicația pe ecranul principal (așa-numitele ”complications”), pentru a o accesa mai ușor

Potrivit 9to5mac.com, dezvoltatorul aplicației, Hidde van der Ploeg, are în plan mai multe îmbunătățiri ale watchGPT, una din ele fiind posibilitatea de a crea o întreagă conversație.

ChatGPT, tot mai popular

Lansat în noiembrie 2022, chatbotul creat de OpenAI se bucură de o popularitate în creștere și a devenit cea mai răspândită aplicație din istoria digitală. Recent, Microsoft a integrat tehnologia ChatGPT în motorul său de căutare, Bing.

Nu fără controverse, însă, după ce s-a demonstrat că chatbotul a oferit răspunsuri nepotrivite în interacțiunea cu utilizatorul.

Distribuie

Taguri