Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

UPDATE. Tatăl lui Vlad Pascu, cercetat pentru două posibile infracțiuni: Vătămarea corporală din culpă și părăsirea locului accidentului

UPDATE. Dosarul tatălui lui Vlad Pascu a ajuns în atenția autorităților de la Brigada Rutieră București, unde se efectuează o investigație amănunțită. Conform unor surse neoficiale, se pare că ancheta vizează două posibile infracțiuni: vătămarea corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

”În cauză cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, urmând a fi sesizată unitatea de parchet competentă.

Precizăm faptul că bărbatul a fost testat în vederea stabilirii consumului de alcool, ori de substanțe interzise, ambele rezultate fiind negative”, se arată într-un comunicat al Brigăzii Rutiere.

Tatăl lui Vlad Pascu a intrat cu motocicleta în jurnaliști, în fața sediului DIICOT

Tatăl lui Vlad Pascu, tânărul care a omorât doi oameni în Constanța pentru că a condus drogat, aproape că a trecut cu motorul prin jurnaliștii care îl filmau la ieșirea de la sediul DIICOT.

Înconjurat de cameramani și reporteri, cu poliția de față, Mihai Pascu a ignorat orice întrebare și a plecat în grabă de la audieri.

De altfel, şi la intrarea în sediul DIICOT tatăl lui Vlad Pascu a avut o atitudine ciudată, fiind surprins în timp ce râdea, scrie Agerpres. Poliția Capitalei s-a autosesizat după acest incident:

"Cu privire la apariția în spațiul public a unor imagini, în care un bărbat ar fi intrat cu un scuter în reporterii aflați pe o stradă din Sectorul 3, Serviciul de Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele:

Polițiștii Capitalei s-au autosesizat și au demarat verificări în cauză, în vederea dispunerii măsurilor legale."

Tatăl lui Vlad Pascu este și el suspect și plasat sub control judiciar, pentru că la percheziții s-au găsit elemente de muniție la el acasă, potrivit surselor Euronews.

Vlad Pascu, la DIICOT

Vlad, cel care a omorât doi oameni în Constanța pentru că a condus drogat, a fost adus joi în cătușe la sediul DIICOT din București.

El a spus că își regretă faptele: "Îmi pare rău. Nu pot să dau timpul înapoi".

Au fost chemați la sediul DIICOT și părinții lui Vlad Pascu. Potrivit unor surse, mama tânărului este suspectată că ar fi încercat să șantajeze martorii în dosarul în care este cercetat fiul ei. De asemenea, sunt vizați și prietenii lui , care erau cu el pe litoral în noaptea tragediei.

Dealerul lui Pascu s-a filmat când fura din Spitalul Floreasca

Presupusul dealer de droguri din dosarul lui Vlad Pascu este acuzat că ar fi spart depozitul farmaceutic al Spitalului Floreasca, a mâzgălit ușile cu un marker și și-a scris numele pe niște dulapuri, apoi a furat două pungi cu ser fiziologic.

"Băi, sunt rupt în gură... (...) și beat. M-am strecurat în Spitalul Floreasca.

Ce medicamente fur și eu de aici? Sunt aici ca la mine acasă. Fur tot ce vreau"

S-ar fi întâmplat cu o zi înainte ca tânărul să fie săltat și dus la audieri de DIICOT. Poliția a fost sesizată de angajații unității medicale.

"La fața locului, s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului de Ordine Publică, care au relaționat cu apelantul, acesta sesizând faptul că, în cursul nopții, un bărbat ar fi pătruns în incinta instituției, în zona administrativă (depozitul farmaceutic) unde s-a semnat cu un marker pe fișete, uși, precum și pe alte bunuri din incintă. Ulterior, la plecare, ar fi sustras două pungi cu ser fiziologic, dintr-o cutie aflată pe hol

În prezent, se efectuează cercetarea locului faptei de către polițiști, în vederea stabilirii situației de fapt și dispunerii măsurilor legale”, se arată în comunicatul Poliției Capitalei.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE