Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Viceprimarul Sectorului 3, probleme cu Poliţia după o filmare în care arăta condițiile dintr-o școală. Judele nu solicitase aprobare de la instituție

Viceprimarul Sector 3 Lucian Judele a fost ridicat de polițiști, după ce a fost filmat în timp ce făcea live pe Facebook, la Școala Gimnazială Mexic.

Acesta a vrut să prezinte condițiile în care elevii fac orele, instituția fiind în șantier, însă nu ceruse aprobare de a filma.

”Suntem la Școala și Grădinița Mexic din Sectorul 3. Mâine sărbătorim Ziua Internațională a Educației. Haideți să vedem împreună respectul și aprecierea pe care domnul primar Negoiță o are pentru școlile, elevii și profesorii din Sectorul 3.

Aici ușa este închisă, este un întreg șantier în spate. Nu o să deschidem ușa pentru că dacă acea ușă rămâne închisă să zicem că nu reprezintă un pericol. Acestea sunt sălile de clasă unde copiii învață. Așa arată o sală de clasă”, susține viceprimarul în postare.

După un timp, viceprimarul a fost întrerupt chiar de directorul instituție de învățământ în momentul în care filma într-o baie de grădiniță, arătând că toaletele nu sunt adaptate celor mici.

Directorul școlii i-a cerut să oprească filmarea, iar pentru că a fost refuzat, reprezentantul școlii a sunat la 112 și a chemat un echipaj de poliție susținând că „o persoană a intrat peste copii în baie”. După ce un echipaj de poliție a ajuns la Școala Gimnazială Mexic, Lucian Judele a colaborat cu agenții și a mers la mașina acestora pentru clarificări.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE