Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Vacanța în camping, mai ieftină pentru turiști. Pentru cinci adulți și trei copii prețul pe noapte este de 300 de lei

Preferată de un număr tot mai mare de români, vacanța la cort sau la rulotă poate fi varianta perfectă de petrecere a concediului la mare, cu bani mai puțini cheltuiți pe cazare.

În natură, la umbra copacilor din campinguri, turiștii se gospodăresc singuri și se simt ca la picnic, la doi pași de mare.

Într-un camping din Mamaia Nord, turiștii au fost surprinși luând micul dejun. Preparatele de pe masă sunt făcute chiar în camping.

Cât plătesc turiștii pentru o noapte în camping

Turiștii au venit pregătiți cu butelie și cu aparate de cafea.

”La cort e mult mai relaxant, nu avem timpi morți. Ne trezim direct pe plajă, copiii se joacă în nisip, au la dispoziție foarte multe jucării, ar fi un chin să stăm la hotel și să trebuiască să cărăm atâta bagaj permanent pe plajă, iar apoi înapoi la hotel și tot așa.

Suntem cinci adulți și doi copii și stăm o săptămână. Pentru toți, mașină, rulotă și cort dăm undeva la 300 de lei pe zi, cu acces la dușuri, la toalete, sunt foarte ok, sunt nou construite, se pot verifica, funcționează, au apă caldă.

Nu este aglomerat, este curat. Personalul face mereu curat. Nu mă interesa economia, ci doar să ne simțim bine, să fie plaja aproape.”, a declarat un turist, potrivit Euronews România.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE