Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

UNTOLD 2022: Tot ce trebuie să știi despre festival: artiști, bilete, transport

Unul din cele mai așteptate festivaluri de muzică se întoarce în 2022. UNTOLD promite anul acesta un spectacol cu peste 200 de artiști naționali și internaționali și va avea loc de joi până duminică, la Cluj-Napoca.

Scena principala va avea un ecran LED de peste 700 de metri pătrați, iar peste 15.000 de oameni din peste 20 de țări construiesc acum lumi și decoruri poveste pe stadionul Cluj Arena și împrejurimi.

Tema din acest an va fi ”Temple of Lúna” și se va afla în decorurile de pe stadion și pe mainstage. Vrăjitorul, ocrotitorul festivalului, are nevoie de ajutor să salveze întreaga lume. Ceremonia de deschidere va fi condusă de Claptone, ce va fi înconjurat de 100 de dansatori și animatori, într-un spectacol de bal mascat cu peste 10.000 de măști distribuite în public.

Ce artiști vor cânta pe scenele UNTOLD 2022

Irina Rimes, Surorile Osoianu și David Ciente vor încânta publicul cu prestațiile sale, Damian & Brothers vor avea un spectacol cu muzică de petrecere, iar trupa de dans ucraineană Light Balance va avea un moment fascinant cu lumini și coregrafie. Ceremonia de închidere va fi realizată alături de Lost Frequencies și un show de artificii și lasere ce vor umple cerul, iar festivalul va fi închis la mainstage luni dimineață de Tujamo.

Above & Beyond, Alok, Anne-Marie, ATB, Bassjackers, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo, G Eazy, Hardwell, Inna, J Balvin, Kungs, Kygo, Lost Frequencies, Major Lazer Soundsystem, Morten, Oliver Heldens, Paul Kalkbrenner Live, Steve Aoki, Tujamo și Vini Vici sunt cei mai așteptați artiști pe scena principală UNTOLD.

Amelie Lens, Afnisa Letyago, Ann Clue, Boris Brejcha, Coeus, Djeff, Fehrplay Closing Show, Jamie Jones B2B Loco Dice, Kevin De Vries, Maceo Plex, Mahony, Marcel Fengler, Mathame, Paco Osuna, Raresh, Reinier Zonneveld (Live), Richie Hawtin, Stephan Bodzin Live și Tale Of Us sunt artiștii care îi vor transpune pe fani în lumi noi din întregul universul.

AlbertNbn, Arkanian x Azrael Golden x Zannidache, Azteca, Borgore, Connect-R & Johny Romano, Culese din Cartier, Deliric x Silent Strike with Muse Orchestra, DJ Shiver, DJ Snow & MC Agent, Dope D.O.D., Dub FX & Woodnote, Grasu XXL & Guess Who, Ian, Killa Fonic, L’Entourloop with N’Zeng, Macanache, Malaa, Marko Glass ft. Bvcovia, Nane, Netsky, Noisia (DJ Set), Paraziții, Rava, Sub Focus B2B Wilkinson Ft. ID & AD-Apt, Yny Sebi, Zo, Șuie Paparude vor cânta la Scena Alchemy.

Armen Miran & Hraach, Audiofly, Bross, Caleesi & Sarah Kreis, Damian Lazarus, Day Dreamers (Marwan, Dub FX & Woodnote), Djeff, Hernan Cattaneo B2B Nick Warren, Jan Bloqmvist, Marwan, Nico Stojan, Paax (Tulum) și Sebastien Leger Modular Live Show sunt câțiva dintre artiștii care vor fi prezenți la Scena Day Dreaming.

Prețuri bilete UNTOLD 2022

-General Pass 4 zile – 159 euro + taxe

-VIP Pass 4 zile – 340 euro + taxe

-Bilet VIP pentru o zi – 106 euro +taxe

-Bilet General pentru o zi – 60 euro + taxe

Check-in-ul e gratuit în termen de 30 de zile de la achiziția biletului, apoi veți fi taxat cu 15 euro. Pentru a face check-in la festival, veți fi taxat cu 25 de euro.

Cum va circula transportul în comun în perioada festivalului

Circulatia tramvaielor pe linia 102 si 102L se suspenda. Tramvaiele vor fi înlocuite cu autobuze, care vor circula pe linia 101B.

Pe linia 100 P-ta Garii – B-dul Muncii vor circula tramvaie și se înființează linia 100L si P-ta Garii –Depou, potrivit stiridecluj.ro.

Linia 30 de autobuze va circula deviat, la fel și linia metropolitana M26.

Cum va funcționa sistemul de plată

Și în acest an, brățara de festival este realizată din plastic reciclat – RPET. Organizatorii au pregătit peste 90.000 de brățări de acces cu sistemul de plată integrat. În perimetrul festivalului, vor exista peste 30 de puncte de încărcare a brățărilor, iar pentru a se mișca mai rapid, organizatorii recomandă opțiunea de Top-up online.

Cei care și-au pus bani pe brățară în festival și nu i-au cheltuit pe toți și vor să îi recupereze, o pot face de la oricare dintre punctele de Credit Point din festival, pe întreaga perioadă a festivalului, sau la punctul din afara festivalului, luni, 8 august, până la ora 14:00. Participanții care și-au alimentat brățările prin opțiunea Top-up online au posibilitatea să solicite restituirea sumelor necheltuite, în cuantumul sumei încărcate online, prin optiunea de Refund Online. Pentru Refund Online, fanii trebuie să completeze formularul de refund, disponibil din contul de festival creat inițial, până la data de 12 august, ora 23:59.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE