Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Un submarin cu patru tone de cocaină, descoperit întâmplător de autoritățile din Columbia

Autoritățile columbiene au descoperit întâmplător un submarin care avea patru tone de cocaină la bord. Totul s-a întâmplat în timpul unei misiuni de căutare a doi pescari dispăruți în apele Pacificului. Polițiștii spun că valoarea cocainei descoperite este în jur de 137 de milioane de dolari.

Un submarin cu patru tone de cocaină, descoperit întâmplător de autoritățile din Columbia

Submarinul din largul coastelor Columbiei, care a fost interceptat atât de marina columbiană, cât și de cea ecuadoriană, avea la bord și un echipaj de patru persoane, care au fost reținute, iar cocaina a fost confiscată, conform Fox News.

Sumbarinul avea o lungime de 18 metri și o lățime de trei metri. În interiorul său, cocaina era ambalată în 205 pachete "de toate formele și dimensiunile" și însemnau peste zece milioane de doze, după spusele autorităților.

"Odată cu această captură, a fost împiedicată intrarea a peste 137 de milioane de dolari în organizațiile de trafic de droguri, precum și comercializarea a peste zece milioane de doze pe străzile lumii", a precizat marina colombiană, care a publicat și clipuri video din momentul descoperirii.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE