Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Un polițist a fost călcat de mașină la parada echipei Denver Nuggets. Persoane împușcate în alte incidente din Denver

Pe 12 iunie, Denver Nuggets a devenit campioană în NBA pentru prima dată în scurta istorie a clubului. La trei zile distanță, baschetbaliștii americani au organizat și o paradă prin oraș, pentru a le prezenta fanilor trofeul, numai că totul a avut un final neașteptat. Un polițist a fost lovit de mașina de pompieri pe finalul paradei și a ajuns la spital, în stare gravă, dar stabilă.

El a fost operat de urgență. Camionul respectiv a trecut peste piciorul sergentului Justin Dodge, în timp ce pe acea mașină se aflau mai mulți jucători. Incidentul a avut loc la intersecția dintre străzile 13 și Cherokee, din Denver. Investigațiile continuă în aceste momente.

Un polițist a fost călcat de mașina de pompieri, la parada baschetbaliștilor de la Denver Nuggets

Presa americană susține că polițistul încerca să împiedice mulțimea să se apropie prea mult de camion, moment în care a fost acroșat.

La mai puțin de doi kilometri distanță, cu o oră mai târziu, au avut loc niște împușcături. Doi bărbați au fost împușcați, într-o zonă pietonală foarte populată, cu multe magazine, restaurante și spații comerciale. Aceștia au fost răniți și au fost spitalizați în stare gravă, conform ABC News.

Au fost auzite trei focuri de armă. Potrivit șefului poliției locale, Ron Thomas, există suspecți pe baza imaginilor video. Se precizează că incidentul nu are legătură cu parada celor de la Denver Nuggets.

Tot în Denver, în aceeași zi, au fost reținute cinci arme de foc, după un alt incident în care au fost răniți 10 oameni. Au fost făcute și două arestări, dar nici în acest caz nu există vreo legătură cu manifestarea celor de la Nuggets.

Taguri

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE