Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Un câștigător la loterie a pierdut premiul de 36 de milioane de dolari pentru că a uitat să și-l ridice

Un american din Florida a câștigat 36 de milioane de dolari la loterie, însă nu s-a prezentat pentru a-l revendica. Anunțul a fost făcut chiar de loteria din Florida, care a precizat că fericitul norocos nu mai este fericit.

Un câștigător la loterie nu și-a revendicat premiul de de 36 de milioane de dolari

Asta pentru că el a depășit termenul de 180 de zile pentru a revendica banii. Data limită a expirat pe 11 februarie, iar după ce a așteptat încă o săptămână, loteria a făcut public cazul nefericitului câștigător la Mega Millions. Biletul Quick Pick pe care l-a jucat fusese pus la un magazin Publix, din Jacksonville, cu doar doi dolari.

În aceste condiții, potrivit legilor din Florida, 80% din bani vor fi transferați către un fond pentru educație, iar restul de 20% urmează să fie reținut pentru fondul de premii.â.

Nu este pentru prima dată când un câștigător nu își revendică premiul la loterie. În decembrie 2023, un alt jucător a pierdut un premiu de 44 de milioane de dolari după ce nu s-a prezentat cu biletul câștigător la sediul loteriei din Florida, conform Business Insider.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE