Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Biletele la Loto pot fi cumpărate online, printr-o aplicație de parcări auto

Biletele la Loto pot fi achiziționate acum și online, anunță Loteria Română. Biletele la Loto 6 din 49, Loto 5 din 50, Joker, Noroc, Noroc Plus și Super Noroc vor putea fi cumpărate printr-o aplicație de parcări auto (AmParcat), precizează sursa citată.

Prețul biletelor la loterie cumpărate online va fi același cu cel din agențiile loto. În cazul în care un bilet cumpărat online este câștigător, premiul se va achita la fel ca în cazul biletelot jucate în agenție, adică în orice agenție loto proprie sau mandatară/la casieriile reședință de județ/la sediile Punctelor de Lucru Județene sau la casieria centrală a Loteriei Române, în funcție de valoarea acestora.

”Prin acest proiect am creat posibilitatea jucătorilor de a fi doar la un click distanță de jocurile loto, răspunzând astfel exigențelor tuturor categoriilor de participanți, prioritatea noastră fiind îmbunătățirea permanentă a experienței jucătorilor în relația cu produsele companiei. Am sentimentul că împărtășim acest nou început împreună cu jucătorii noștri aceasta fiind doar una dintre etapele pe care le aveam de parcurs în ceea ce ne-am propus să realizăm în viitor.”, precizează Ionuț-Valeriu Andrei, directorul Loteriei Române.

Cel mai mare premiu la Loto, câștigat în București

Cel mai mare premiu din istoria Loteriei Române, în valoare de peste 50 de milioane de lei, a fost câștigat pe 25 iunie anul acesta, în București. Biletul a costat 469,50 de lei și a fost jucat în Sectorul 6 din Bucureşti, informează Loteria Română.

Ultima dată, premiul de categoria I la Loto 6 din 49 a fost câştigat pe 3 noiembrie 2022 şi a fost in valoare de peste 19 milioane de lei.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE