Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Ucraina atacă cu drone Crimeea. Rusia a lansat mai multe drone kamikaze asupra Kievului

Ucraina a atacat cu drone peninsula Crimeea, anexată de ruși, dar și unele regiuni rusești de lângă graniță. Armata Moscovei a răspuns și a lansat mai multe drone kamikaze asupra Ucrainei. Sirenele au răsunt în orașul Kiev unde au fost auzite mai multe explozii. Autoritățile ucrainene nu au raportat victime.

Cel puțin 32 de drone ucrainene au fost distruse în peninsula Crimeea, a anunțat Ministerul rus al Apărării. Alte șase drone au fost interceptate în regiunea Kursk de la granița cu Ucraina. Autoritățile ruse nu au anunțat despre distrugeri și victime.

Rusia a atacat cu drone kamikaze

Rușii au răspuns bombardamentelor ucrainene și au lansat mai multe drone kamikaze asupra Kievului. Armata ucraineană a anunțat că a reușit să le doboare pe toate.

Bombardamente ale rușilor au fost și în orașul Herson, care se află în apropierea linei frontului. Mai multe blocuri de locuințe au fost avariate. În urma atacului, au fost înregistrate victime printre civili.

Armata rusă a publicat înregistrări video și cu atacurile asupra pozițiilor ucrainene din prima linie.

De asemenea, rușii au făcut publice imagini cu rachete nucleare de ultimă generație ajunse în dotarea armatei. Acestea ating viteze hipersonice și pot lovi orice punct de pe Pământ.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE