Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

UPDATE Donald Trump a părăsit tribunalul din Miami. Fostul președinte a pledat nevinovat

Fostul președinte al SUA, Donald Trump, a sosit la un tribunal federal din Miami pentru a se preda autorităților și pentru a se prezenta la tribunal la ora locală 15.00, în legătură cu presupusa stocare a unor documente extrem de sensibile la proprietatea sa de la Mar-a-Lago.

Acesta se confruntă cu o serie de acuzații grave. Totodată, este pentru prima dată când un fost președinte este pus sub acuzare pentru presupuse infracțiuni federale. Trump, care candidează din nou la președinție, susține că urmărirea penală din partea Departamentului de Justiție este motivată politic.

13/06/2023 , 23:38

Fostul președinte Donald Trump a părăsit tribunalul federal din Miami

Fostul președinte Donald Trump a părăsit tribunalul federal din Miami. Walt Nauta, consilierul care a fost pus sub acuzare alături de fostul președinte Donald Trump, nu a pledat pentru că nu a avut un avocat local. El va fi pus sub acuzare pe 27 iunie, dar nu este obligat să se prezinte în instanță atâta timp cât avocatul său este prezent.

13/06/2023 , 22:24

Donald Trump a pledat nevinovat

Fostul președinte Donald Trump a pledat nevinovat la acuzațiile federale în timpul înfățișării sale în fața instanței marți.

"Fără îndoială, pledăm nevinovat", a declarat avocatul său Todd Blanche în cursul audierii, a constatat un jurnalist al agenţiei France Presse.

Știre în curs de actualizare.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE