Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Trenurile către Aeroportul Henri Coandă, înlocuite temporar de linia 780. Când nu vor circula trenurile către aeroport

Linia de autobuz 780 va înlocui temporar trenurile către Aeroportul ”Henri Coandă”, în intervalul în care se vor efectua lucrări de întreținere a căii ferate, informează Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti - Ilfov (TPBI).

Trenurile nu vor circula către Aeroportul ”Henri Coandă” în zilele de marți, 10 octombrie, și miercuri, 11 octombrie, între orele 09:00 - 14:22.

Transportul către aeroport va fi asigurat de autobuzele de pe linia 780, care vor circula la un interval de aproximativ 30 de minute şi vor opri, pe ambele sensuri, în staţiile: Gara Basarab, Gara de Nord, Clăbucet, Piaţa Presei, Aeroport Băneasa, Institutul Meteorologic, Aleea Privighetorilor, AMCO, Primăria Otopeni, Aeroport Henri Coandă Plecări, Aeroport Henri Coandă Sosiri.

TPBI precizează că dispune reluarea temporară a funcţionării liniei de autobuz 780 ori de câte ori circulaţia trenurilor între Gara de Nord şi Aeroportul Internaţional Otopeni "Henri Coandă" este suspendată. 

Trenurile către Aeroportul Internațional Henri Coandă (Otopeni) au fost introduse în decembrie 2020. O călătorie cu trenul pe ruta Gara de Nord - Aeroport durează circa 20-25 de minute și costă 4 lei.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE