Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Trafic restricționat duminică în București, pentru desfășurarea procesiunii de „Florii”

Traficul din București este restricționat duminică pe mai multe artere, pentru desfășurarea unui maraton, dar și a procesiunii de „Florii”.

Unde vor fi restricții de circulație?

Până la ora 14:00, pentru desfășurarea maratonului, poliția a restricționat traficul pe bulevardele Unirii, Mircea Vodă și Decebal.

În plus, de la ora 14:30 și până la ora 16:00 va avea loc procesiunea religioasă „Duminica Floriilor”. Astfel, credincioșii adunați la Biserica Franceză „Sacre Coeur”, se vor deplasa pe prima bandă de circulație, de la Biserica Franceză până la Catedrala Sfântul Iosif.

Deplasarea participanţilor se va face pe banda I de circulaţie, în sensul de mers, atât pe bulevardul Aviatorilor, cât şi pe Calea Victoriei, iar pentru buna desfăşurare a evenimentului circulaţia rutieră va fi restricţionată pe traseul de deplasare menţionat, pe banda I de circulaţie, precum şi pe străzile care acced către acesta, anunţă Brigada Rutieră.

Polițiștii îi sfătuiec pe șoferi să circule prudent, să păstreze o distanţă suficientă pentru a frâna în siguranţă și să nu oprească sau să staţioneze în locurile nepermise.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE