Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

TikTok lansează o nouă funcție. Utilizatorii vor putea edita și încărca direct videoclipuri din aplicațiile de editare

Persoanele care folosesc Adobe Premiere Pro, Twitch sau CapCut pentru a edita videoclipuri își vor putea încărca conținutul direct pe TikTok de pe platformele utilizate, potrivit TheVerge.

Noua funcție, numită Direct Post, se ajută de platforme precum Adobe Premiere Pro și Adobe Express, Twitch și CapCut, aplicația de editare proprie TikTok, printre altele. Utilizatorii vor trebui să își conecteze contul TikTok la platforme terțe și să fie verificați înainte de a obține acces pentru a posta.

Odată ce conturile sunt conectate, creatorii vor putea stabili setările de postare din aplicația terță, cum ar fi cine va putea vedea videoclipul și dacă sunt activate subtitrările, în loc să o facă separat în TikTok.

Dacă folosesc instrumente de gestionare a modului în care postează pe rețelele de socializare, de tip business, vor avea opțiunea de și de a programa videoclipurile. Compania spune că și varianta de a posta fotografiile în acest fel va deveni în curând disponibilă.

TikTok avea deja o modalitate de a partaja conținut în aplicație de la alt software de editare, dar această funcție permite doar păstrarea videoclipurilor ca schițe.

Noua interfață ar putea ajuta editorii să economisească mai mult timp atunci când postează pe diverse platforme, fără a încărca individual conținutul video preluat de pe Tiktok și a-l posta abia mai apoi.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE