Urmărește Euronews România la cei mai importanți operatori de cablu TV din țară: Digi (canalul 66), Orange (canalul 106), Vodafone (canalul 410).

#TheCube - Luminile uitate pornite în Palatul Parlamentului, călcâiul lui Ahile pentru iMapp

Publicat de: Radu Hângănuț

Timp de 12 ore, pe fața Palatului Parlamentului au fost proiectate lucrări digitale care îmbină arta cu tehnologia, însă prezentarea futuristă s-a lovit de neglijența angajaților Parlamentului, care au uitat pornite luminile de la două ferestre. Detaliul, aparent banal, a sărit în ochii participanților și a fost intens comentat în online.

„Peste 50.000 de oameni s-au bucurat de experiența iMapp Bucharest – Winners League, în Piața Constituției, la cea de-a 8-a ediție a celui mai mare concurs internațional de 3D video mapping din lume, organizat de Primăria Capitalei, prin CREART, cu intrare liberă”, a scris primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, pe pagina lui de Facebook.

Însă „magia” momentului a fost stricată de luminile uitate pornite în Palatul Parlamentului.

„Se lucrează și noaptea în Parlament”, a scris un utilizator FB într-un comentariu, în timp ce mulți alții s-au arătat dezamăgiți că o competiție altfel spectaculoasă poate fi afectată în acest fel de nepăsarea unor angajați ai instituției.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE