Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Soțul lui Nancy Pelosi a fost atacat în casă cu un ciocan. Cine este agresorul

Soțul președintelui Camerei Reprezentanților din SUA, Nancy Pelosi, a fost atacat cu un ciocan în propria casă din San Francisco de către un bărbat.

Paul Pelosi, în vârstă de 82 de ani, a fost bătut și este în spital. Medicii spun că se va recupera complet. Atacatorul a fost reținut, iar anchetatorii vor să afle care a fost motivul agresiunii. Nancy Pelosi nu era în casă la momentul atacului.

Bărbatul ar fi căutat-o pe lidera democrată, a declarat purtătorul de cuvânt al preşedintei Camerei Reprezentanţilor a Congresului SUA.

Reședința soților, ținta protestatarilor nemulțumiți de politicile administrației în timpul pandemiei

Reședința soților Pelosi a fost ținta protestatarilor nemulțumiți de politicile administrației în timpul pandemiei COVID. La începutul lui ianuarie 2021, a fost vopsită cu spray, iar în fața garajului a fost lăsat un cap de porc, potrivit presei locale.

Poliția l-a identificat pe atacator și anchetează cazul alături de FBI.

William Scott, Departamentul de Poliție din San Francisco: „Suspectul a fost identificat ca fiind David Depape, în vârstă de 42 de ani. Domnul Pelosi și domnul Depape au fost transportați la un spital local pentru tratament. Motivul acestui atac este încă în curs de a fi stabilit. Domnul Depape va fi reținut la închisoarea din San Francisco, fiind acuzat de tentativă de omucidere, agresiune cu o armă mortală, abuz asupra bătrânilor, intrare prin efracție și câteva alte infracțiuni suplimentare.”

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE