Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Simona Halep se întoarce pe teren pentru un meci demonstrativ, alături de Andre Agassi și Steffi Graf

Simona Halep va juca un meci demonstrativ la Cluj-Napoca, în cadrul Sports Festival, eveniment care va avea loc pe 15 iunie, potrivit site-ului treizecizero.ro, care citează un anunț al organizatorilor evenimentului.

Astfel, cea mai titrată jucătoare de tenis a României se alătură celor două legende ale tenisului mondial, Steffi Graf și Andre Agassi, care vor participa la Sports Festival.

Simona Halep și Andrei Pavel vor juca alături de cei doi mari foști jucători de tenis în meciul care se va juca pe 15 iunie.

Biletele pentru meciul demonstrativ au fost puse în vânzare și au următoarele prețuri:

  • Categoria 1 - 170 de lei
  • Categoria 2 - 245 de lei
  • VIP - 1.500 lei

Simona Halep află în februarie dacă scapă sau nu de suspendare

În prezent, Simona Halep are o suspendare de patru ani, pe care a contestat-o. Sportiva va fi audiată la începutul lunii februarie la TAS, ultima șansă de a întoarce decizia ITIA și de a-și relua cariera.

Simona Halep a jucat ultimul meci oficial în august 2022, când a fost eliminată în primul tur la US Open de Daria Snigur. La câteva săptămâni de la acest meci, sportiva a picat testul anti-doping și a fost suspendată provizoriu.

Pe durata suspendării, Halep nu are dreptul să concureze la niciun eveniment oficial de tenis aflat sub egida organismelor internaționale.

Într-un interviu pentru Euronews, Simona Halep a declarat că, în cazul unui verdict pozitiv la TAS, se va întoarce pe teren. ”Tot ce-mi doresc este să fiu pe teren pentru că acolo este locul meu și simt că vreau să o fac din nou”, a spus sportiva.

Steffi Graf și Andre Agassi vin la Sports Festival

Andre Agassi și soția sa, Steffi Graf, vin în România. Foștii lideri mondiali ai tenisului vor juca, în premieră, în țara noastră, unde vor participa la un meci demonstrativ în cadrul ediției a cincea a Sports Festival. Partida va fi pe 15 iunie, de la ora 18:00, la Cluj-Napoca, pe BT Arena.

Sports Festival va avea loc în perioada 13-16 iunie 2024. Este a cincea ediție. Cea de anul trecut a atras peste 150.000 de persoane. La prima ediție, pe Cluj Arena au jucat Generația de Aur a României și Barcelona Legends.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE