Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Simona Halep joacă miercuri la Paris: Sportiva revine pe zgură după doi ani de absență

Zi importantă pentru cariera Simonei Halep. Jucătoarea de tenis revine pe zgură după o absență de doi ani.

UPDATE: Inițial, meciul era programat pentru marți, dar, din cauza vremii nefavorabile, a fost amânat pentru miercuri.

Fosta lideră mondială a jucat ultima dată pe suprafața preferată, zgura, în mai 2022, la Roland Garos. Atunci, Simona a părăsit turneul în turul al doilea.

Simona Halep o va întâlni pe americanca McCartney Kessler

Halep va reveni pe zgură la turneul WTA 125 de la Paris unde o va întâlni pe americanca McCartney Kessler, numărul 123 mondial.

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a primit un wild card pentru turneul Trophee Clarins, care se desfășoară în perioada 13-19 mai.

Trophee Clarins a ajuns la ediţia a treia, iar printre jucătoarele care au ajuns pe tabloul principal se numără și Gabriela Ruse, după calificări.

Cine mai participă la Trophee Clarins

Pe lista participantelor figurează şi alte jucătoare din Top 50 WTA: Emma Navarro (SUA), Katie Boulter (Marea Britanie), Leylah Fernandez (Canada), Yue Yuan (China), Sloane Stephens (SUA), Katerina Siniakova (Cehia), Clara Burel (Franţa), Diane Parry (Franţa), deţinătoarea titlului.

Simona Halep (32 ani), fost lider mondial şi dublă campioană de Grand Slam (Roland Garros şi Wimbledon), a fost fost învinsă de spaniola Paula Badosa, cu 1-6, 6-4, 6-3, în data de 20 martie, în prima rundă a turneului WTA 1.000 de la Miami (Florida), în meciul său de revenire în circuitul profesionist după reducerea sancţiunii în cazul său de dopaj de la patru ani la nouă luni.

Simona Halep, care acum este pe locul 1.149 în lume, ar putea juca apoi în turneul de la Rabat, la care a primit un wild card.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE