Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Gafă la conferința Simonei Halep, după victoria de la Toronto. A fost întrebată când va sărbători alături de fanii maghiari

Simona Halep a câștigat duminică turneul WTA 1000 de la Toronto, însă la conferința de presă organizată după finală a avut parte de un moment ieșit din comun. Jucătoarea de tenis a primit o întrebare din partea unei jurnaliste mai puțin documentate.

Halep a fost întrebată dacă va sărbători câștigarea turneului de la Toronto alături de fanii maghiari.

Fost număr unu WTA, Simona Halep a zâmbit și a spus că nu va va avea timp să sărbătorească deoarece se va afla pe terenul de tenis, la Cincinnati, unde săptămâna aceasta va participa la turneul de categorie WTA 1000.

”Vom sărbători mâine pe terenul de tenis pentru că voi merge la Cincinnati, așa că vom fi cu toții la antrenament. Asta va fi sărbătorirea. Nu există timp pentru a sărbători. Asta încerc să spun. Trebuie să mă pregătesc pentru următorul turneu. Încerc să mă recuperez pe cât posibil și să fiu pregătită pentru următorul meci.

Cât despre fani, despre fanii români, au fost minunați și vreau doar să le mulțumesc pentru că au venit aici și că m-au susținut”, a explicat Simona Halep, care a urcat pe locul 6 WTA.

Simona Halep este noua campioană de la Toronto, după ce duminică s-a impus în fața braziliencei Beatriz Haddad Maia.

Simona Halep a câștigat meciul după mai bine de două ore și este prima mare victorie într-un turneu WTA de când este antrenată de Patrick Mouratoglou.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE